Honda Accord blev tidligere på året præsenteret i en faceliftet udgave på biludstillingen i Geneve, og den står nu klar hos Honda-forhandlerne rundt omkring i det ganske land.

Om Honda ligefrem kan tiltrække flere kunder, alene på grund af et facelift, er nok en smule usikkert. For den kunne umiddelbart ligne sig selv – i hvert fald hvis man ikke lige har den hidtidige Accord stående til sammenligning. Men der ER sket ting og sager, både hvad angår det ydre pladearbejde og detaljer i kabinen.

Honda Accord har fået ny forkofanger og frontgrill, samt nye lygter. Indvendigt er kabinen blevet peppet lidt op, og så har teknikerne angiveligt arbejdet på at forbedre lyddæmpningen. Man har desuden lyttet til nogle af de tilbagemeldinger, som man har fået fra de europæiske kunder, og på baggrund af det indført et nyt udstyrsniveau kaldet Lifestyle. Det placerer sig mellem modellerne Elegance og Executive og kommer med for eksempel bi-zenon forlygter, parkeringssensorer, 17″ alufælge og et anlæg med ti højttalere.

Derudover kan vi se frem til et par mere sportsligt fikserede Type S-versioner, i form af henholdsvis en 2,4 liters benziner på 201 hk og en 2,2 diesel med 180 hk, tilgængelige både som sedan og stationcar. Type S-udstyret er en smule mere omfattende end føromtalte Lifestyle, så her får man 18″ fælge, sæder med dellæder, sideskørter m.m.

Priserne for dieseludgaverne starter lige i underkanten af de 384.100 kroner, mens den billigste benziner kan fås fra 348.000 kr. På det punkt kan Honda ikke helt konkurrere med landsmændene hos Mazda.

Kommentarer

Skriv et svar

Basal HTML er tilladt.