Helt ud af det blå stod der på biludstillingen i Geneve tidligere på året en topløs Range Rover Evoque, som imponerede mange, inklusive denne signatur, med sine overraskende strømlinede former. I dag faldt jeg så over en kort video, hvori cabrioleten får lov at boltre sig i fri dressur – og natur.

Officielt er der vist nok stadig tale om et koncept, men nu kan der vel ikke meget længere herske nogen tvivl om, at Land Rover mener det her seriøst. Det pudsige er, at næsten ingen i sin vildeste fantasi havde forestillet sig, at englænderne kunne finde på at bygge en Range Rover Evoque Cabriolet. Men da den endelig stod der, på udstillingsgulvet i Geneve, virkede det alligevel oplagt.

Selve konceptet med at skære taget af en off-roader er set talrige gange før, men Nissan viste med deres Murano CrossCabriolet, at det ikke nødvendigvis også klæder en SUV. Sådan er det bare ikke med Evoque. Egentlig strider den mod næsten samtlige af mine principper, men jeg kan ikke få mig selv til at sige noget ondt om den. Så Land Rover må have gjort noget rigtigt.

Kommentarer

Skriv et svar

Basal HTML er tilladt.